Katastrofal matchinledning fällde Sikfors

20 MAJ 2015
Sikfors föll i hemmapremiären mot Ersnäs. FOTO: EMELIE BERGLUND

Sikfors tunga start i division 5 fortsätter. Onsdagens hemmapremiär på Forsvallen slutade med förlust , 2-7 (0-5), mor Ersnäs.

Niklas Jonsson och Sikfors fick 20 jobbiga minuter

Niklas Jonsson och Sikfors fick 20 jobbiga minuter i örjan av matchen.

Ersnäs var det lag som skapade flest chanser och mycket av spelet kretsade runt Sikfors straffområde. Men det fanns trots allt ljusglimtar att ta med sig. Under andra halvlek producerade Sikfors precis lika många mål som gästande Ersnäs.

Linus gör ett solonummer och fintar bland annat målvakten innan bollen placeras i mål.

Nyförvärvet Linus Olsson dribblade både försvaret och målvakten för att sedan placera in bollen kyligt i motståndarnas bur. Bara någon minut senare var det spelande tränaren Erik Noréns tur. Efter en frispark av Oskar Ögren, var Erik framme och kunde hårt placera in bollen.

Erik Norén grattas av Linus Olsson efter sitt målnummer.

Hemmalagets fall blev de 20 första förödande minuterna, när gästerna bombade in fyra mål. Den tillfälliga målvakten Johnny Ehlin, som för dagen ersatte Christoffer Nilsson, hade det tufft. Trots sju insläppta mål, gör Ehlin en helt klart godkänd match.