Förberedelser pågår för fullt inför byadagen i Bredsel
02 AUG 2011
Bredselskebab. |
Detta står att läsa i Bredselsbloggen:
”Förberedelserna pågår för fullt.
Kasper äter färskt gott gräs och tar en ridtur då och då.
Fläsket till bredselskebaben är beställt.
Thaimat |
Ingredienserna till thaimaten har inhandlats.
Hinderbanetävlingen planeras.
Musikerna stämmer sina instrument.
…mera thaimat. |
Cykelreparaören putsar på enhjulingarna.
Loppistanterna har plockat fram massor med loppisgrejor.
Bredselströjor och bredselskepsar har plockats fram.
Våffeljärnen är testade.
mm mm
GÄSTER FRÅN NÄR OCH FJÄRRAN ÄR PÅ VÄG TILL BREDSEL!”
Bilderna är lånade från Bredselsbloggen.
Läs mer på: http://bredsel.blogg.se/