Kval till Damer Div.2 Norra Norrland Nord

Kvalförlust med 2-3 mot Sunderby SK/ Gammelstads IF

En match som Älvsbyn började otroligt bra och ägde allt till det var 5 minuter kvar av första halvlek, domaren dömde straff till bortalaget som reducerade till 2-1 efter att Moa Berglund gjort 1-0 och Emelie Hjertberg satte 2-0. Med 20 kvar fick bortalaget ännu en straff, 2-2 på tavlan vilket stod sig matchen ut, förlängning 2×15 och chanser åt båda hållen, men med minuten kvar på förlängningen blev det rörigt framför mål efter att bortalaget fått en frispark strax utanför straffområdet och bortavinst med 2-3. Minuten innan hade Älvsbyn en ribbträff så det kunde gått hur som. Stor besvikelse förstås men med lite distans hoppas jag tjejerna ändå kan känna sig nöjda med säsongen.

Krister är en hängiven Hobbyfotograf inflyttad till Älvsbyn från Linköping. Sport, nöje och kultur är hans stora intressen.